Nya Fengersforsbilder
Okänd fest

Fest sent 50tal a

När jag först såg den här bilden tänkte jag bara att det var en mängd okända personer på någon fest. Nästa gång jag tittade på bilden upptäcker jag dock min morfar och mormor. Erik och Emma Kristoffersson från Viken. Andra raden som nummer tre och fyra. Bredvid Emma sitter hennes bror Gilbert Larsson och hans fru Anna-Lisa. Har ingen aning om vad eller vem som firas men det bör vara i Fröskog eller Fengersfors. Bilderna har samma typ av anteckningar på baksidan så de hör ihop. Om man tittar på sista bilden, där en kvinna kommer ut med en tallrik, så ser man krokar att hänga kläder på. Det kan alltså vara skolan i Fröskog som är lokal för festligheterna. Möjligen kan det vara när Tössbo kommun bildades 1952. Man slog då ihop flera små kommuner varav en av dessa var Fröskog.

Fest sent 50tal b

Fest sent 50tal c

One Response to Okänd fest

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök
Senaste kommentarer