Nya Fengersforsbilder
Georg på Vallsjön

Kommer ni ihåg Georg på Vallsjön? Jag minns att han ibland åkte med bussen på 60 och 70-talet och att jag lade märke till hans runda polisonger. Den ena bilden här är tagen vid ekarna vid prästgården i Fröskog. Den andra bilden är tagen vid Vallsjön. Dan Nilsson som tagit bilderna berättade att Georg visste var det fanns en stenålderskanot i Vallsjön. Dan undrade om Georg kunde visa den för honom vilket han gjorde. Tydligen traskade dom ut i sumpmarken vid Vallsjön och plötsligt böjde sig Georg ner och lyfte upp kanoten ur vattnet. Dan kunde inte begripa hur Georg hittade kanoten för det såg likadant ut överallt. Bilderna är från 70-talet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök
Senaste kommentarer