Nya Fengersforsbilder
Fröskogs kyrka

präster b (1280x964)

Detta gamla foto taget vid kyrkan i Fröskog har vi fått låna för att kunna publicera. Det står inget årtal på baksidan däremot en del namn samt förmodligen priset 1 krona och 50 öre. För att kunna bestämma vilket år så tittade vi på tavlan som finns i kyrkan med alla präster som tjänstgjort. 1926 lämnade K G Nilman tjänsten och K V Vässmar tog vid. Till höger på baksidan går att läsa Vässmar och Nilman. Så med största sannolikhet är bilden tagen 1926 eller 1927. Vem som är vem är däremot svårt att sia om.

präster a

One Response to Fröskogs kyrka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök
Senaste kommentarer

Ett svar till ”Fröskogs kyrka”

  1. Profilbild för Lennart Arvidsson
    Lennart Arvidsson

    Folkskollärare Henning Jennersten står som nummer 2 från höger på bilden framifrån sett.