Nya Fengersforsbilder
Väg 2236 då och nu

AAA Bryggan 14

Den övre bilden är tagen 1971 i kurvan mellan gamla brandstationen och stenfickan. Det är mindre än 10 år sedan vägen som idag heter 2236 byggdes men det verkar redan vara ganska stora skador på den. Bilen som kommer farande är en sportig Renault Gordini med en gokart på taket. Den nedre bilden är tagen i år alltså 46 år senare. Inte så mycket har hänt på dessa år. Ledningsstolparna är borta och kablarna nedgrävda. Växtligheten har naturligtvis ökat och en informationskylt har kommit upp. Jag hade tur att en likadan bil kom vid fototillfället! Skämt åsido så har jag lagt in samma bil i den nya bilden vilket ni säkert redan räknat ut.

AAA IMGP4120 redigerad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök
Senaste kommentarer