Nya Fengersforsbilder
GDG-bussen del 2

Bussresebilder c

!971 när den här bilden är tagen har den nya obligatoriska 9-åriga grundskolan börjat och därefter 3-årigt gymnasium. Från vänster Karl-Henrik Dahlberg, Thord Gårdebratt, Staffan Dahlberg, Bengt Eriksson och Leif Andersson. Thord och Staffan bör ha gått i nian medan dom övriga gick tvåan på gymnasiet.

Bussresebilder d

Bussresebilder e

På den här bilden verkar John-Erik Johansson få sig en omgång av Bosse Krokström. Framför Bosse sitter Perry Engdahl och Claes Johansson. Längst bak i bussen satt alltid vi som var äldst. Det var så det var. Ibland var det lite mycket bus och då kom Folke Haij som körde bussen bak till oss och sa något i stil med ”Nu får ni ta och lugna ner er lite pojkar”. Då skämdes man lite och så var det lugnt ett tag. På bilden svänger bussen ner till Karlbergsgymnasiet som syns svagt genom fönstret till höger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök
Senaste kommentarer