Nya Fengersforsbilder
Filminspelning 1971

 

Inspeln hockeyfilm 1970 januari

I januari 1971 kom vi på att vi skulle spela in en ishockeyfilm på Ärrans is med Karl-Henrik Dahlbergs kamera. På bilden ovan från vänster Lennart Holmström, Leif Andersson och Karl-Henrik Dahlberg. Titeln på filmen var ”The Greasy Bastards versus Sturmabteilung”. Vi filmade en söndag och den rullen blev ganska bra. Nästa söndag skulle vi filma klart men när den filmen kom tillbaka från labbet visade den sig vara överexponerad och helt förstörd. Vi lyckades aldrig filma klart och rullen som var bra är borta tyvärr. Nedan några actionbilder från inspelningen den 7 februari 1971.

Hockey5

Från vänster Hans Helgstedt, Staffan Dahlberg, Anders Engberg, Lennart Holmström, Gunnar Karlsson samt Leif Andersson. Som synes var det hårda tag!

Hockey6

Hockey8

Hockey9

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök
Senaste kommentarer