Nya Fengersforsbilder
Snöstorm 1971 på Alla Helgons Dag

Snöstorm b-2 (2)

Dessa väderförhållanden känns väldigt avlägsna i sommarvärmen. Bilderna är tagna efter snöstormen Alla Helgon helgen 1971. Vi har visat några bilder tidigare och nyligen hittade jag ytterligare några bilder. På den övre ser vi några övergivna bilar vid gamla brandstationen. En SAAB och en Volvo Amazon.

Snöstorm c-2 (2)

En annan Volvo Amazon som åkt i diket. Snöplogen har stannat då det verkar som plogen behöver justeras.

Snöstorm a-2 (2)

Här syns hur ledningsstolparna har knäckts av den tunga blötsnön. Bilden är tagen från där man svänger in till Fröskog och Fengersfors. Man ser Ärran och Fengersforsbryggan skymtar till höger bland träden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök
Senaste kommentarer